Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
Ing. Ctibor Hůlka, Ing. Tomáš Kupsa, Ing. Viktor Zwiener, Ph.D.

Splnění požadované hodnot intenzity výměny vzduchu při tlakovém rozdílu 50 Pa dává velkou, ale bohužel nikoliv 100 % pravděpodobnost, že se v domě nebudou vyskytovat vlhkostní problémy způsobené kondenzací vodní páry uvnitř konstrukcí. Nalezení netěsností je tak stejně důležité jako splnění požadované hodnoty n50.

příloha J v ČSN 73 1901
Vybíráme z našich referencí

V centru Bystřice pod Hostýnem byla plánovaná dostavba skladu do dvorní části jednoho z domů. Ve studii jsme posuzovali vliv projektované přístavby na okolní pozemky a domy z hlediska oslunění a denního osvětlení. Studie prokázala vyhovující stav po výstavbě haly.

Přístavba skladu, Bystřice pod Hostýnem
Vybíráme z našich publikací
DEKTIME 2014/Semináře
dektime 2014/semináře Číslo vyšlo při příležitosti Seminářů Střechy | Fasády | Izolace 2014 a obsahuje články podle přednášek techniků společnosti DEKTRADE. Prezentace a PDF verze článků jsou k dispozici pouze uživatelům registrovaným v programu DEKPARTNER. Některé z článků jsou nebo budou uvedeny v sekci Odborné články.