Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2017
Ing. Viktor Zwiener, Ph.D.

V praxi lze termovizní měření staveb provádět z exteriéru nebo interiéru, navíc někdy za tlakových difereních. V článku jsou uvedeny výhody a nevýhody jednotlivých termodiagnostických postupů.

termodiagnostika v praxi
Vybíráme z našich referencí

V akustické studii byl stanoven přenos hluku z tepelného čerpadla do nejbližších chráněných venkovních prostor staveb okolní zástavby. Na základě vypočtených hodnot byla navržena clona pro snížení přenosu hluku k nejbližšímu objektu. Po realizaci a instalaci tepelného čerpadla bylo provedeno měření hluku pro kolaudaci objektu.

Rodinný dům ve Statenicích

Vybíráme z našich publikací

dektime 2018/03

OBNOVA HYDROIZOLACE PLOCHÉ STŘECHY VÝROBNÍ HALY
Ing. Daniel Mašlár

Jak jsme vás informovali v DEKTIME 03/2014, provedli v předchozích letech pracovníci ATELIERU DEK praktické zkoušky obnovy hydroizolační funkce plochých střech s povlakovou hydroizolací z asfaltových pásů. V rámci tohoto interního výzkumu byly testovány různé varianty spojení dodatečné vrstvy z asfaltového pásu s povrchem původního asfaltového pásu s břidličným posypem.